CONTACTEN

MIDDEN-DELFLAND

Informatie over erfgoed in de gemeente Midden-Delfland, waaronder gebouwde monumenten.

MUSEUM DE SCHILPEN

De vereniging is vertegenwoordigd in het stichtingsbestuur van museum De Schilpen. Kijk voor meer informatie op de site van De Schilpen.

CULTUUR MIDDENDELFLAND

Informatie over de streek en cultuur in Midden-Delfland.

WESTLANDKAART

Op de Westlandkaart wordt de ontwikkeling van het Westland en Midden-Delfland door de eeuwen heen gegeven.

HISTORISCHE GEOGRAFISCHE INFORMATIE HISGIS

Kadasterinformatie vanaf het jaar 1832.

STADSARCHIEF DELFT

Het archief van Maasland ligt in Den Hoorn. Deze locatie wordt gedeeld met het Stadsarchief van Delft. Op de website kan gezocht worden naar stukken.

Defensiefotografie

Op deze site zijn foto’s te vinden van het MOB-complex aan de Hofsingel (locatie Commanderij) waar vroeger ook de Kinderspelen op Koninginnedag plaatsvonden.

Topotijdreis

Op deze site zijn allerlei kaarten van Nederland vanaf 1815 weergegeven. Inzoomend op Maasland kunnen de veranderingen van ons dorp zichtbaar gemaakt worden.

Ons Maasland

De community-pagina van Maasland, vol met herinneringen en mooie foto’s, samengesteld door Fred Louter.